Pahiksen tofu-sieni -purilaiset
Perjantai on kova päivä, eteenkin viikon raadannan jälkeen. On hyvä kytkeytyä taas seuraavalle lomalle :D Ja mikäs, juhlistaisikaan paremmin perjantaita kuin överiherkulliset purilaiset!
Ylipurilaiset:
Sämpylöitä (eikä mitään pulla-purilaissämpylöitä vaan vaikka 4 viljan leipäsämpylöitä!)
1 pkt Savutofua
2tl maizenaa
chili- ja paprikajauhetta
soijakastiketta
vettä
1-2 isoa herkkusientä
Punasipulia
Tomaattia
(Ruokokide)sokeria
Salaattia
Paholaisen hilloa
Siipaloi savutofu mieleisiksesi viipaleiksi. Itse ahneena laitoin sen kolmeen osaan siten, että tuli pinta-alaltaan suuria pihvejä (mutta niistä tuli kyllä varsin kookkaita :O). Sekoita maizena, maustejauheet, soijakastike ja vesi siten että niistä tulee tahnamainen seos. Sivele tofut sillä, ja laita pannulle paistumaan. Maizena aiheuttaa eräänlaisen kuoren tofun päälle, saa vähän vaihtelua!
Leikkaa herkkusieni siten, että saat siitä pihvimäisiä viipaleita. Laita nekin pannulle paistumaan.
Rengasta punasipuli, laita se pannulle paistumaan ja lisää lopuksi sokeria hieman päälle (karamelisointi!)
Loput järkevän muotoisina paloina, ja paholaisen hilloa ylä- ja alapuolelle. Ei tarvita mitään majoneesejä tai muita sooseja.
Voila! Tarjoilin itselleni ranejen kera. Nom.
Ylipurilaiset:
Analysoituna ja kaikkee! |
Sämpylöitä (eikä mitään pulla-purilaissämpylöitä vaan vaikka 4 viljan leipäsämpylöitä!)
1 pkt Savutofua
2tl maizenaa
chili- ja paprikajauhetta
soijakastiketta
vettä
1-2 isoa herkkusientä
Punasipulia
Tomaattia
(Ruokokide)sokeria
Salaattia
Paholaisen hilloa
Siipaloi savutofu mieleisiksesi viipaleiksi. Itse ahneena laitoin sen kolmeen osaan siten, että tuli pinta-alaltaan suuria pihvejä (mutta niistä tuli kyllä varsin kookkaita :O). Sekoita maizena, maustejauheet, soijakastike ja vesi siten että niistä tulee tahnamainen seos. Sivele tofut sillä, ja laita pannulle paistumaan. Maizena aiheuttaa eräänlaisen kuoren tofun päälle, saa vähän vaihtelua!
Leikkaa herkkusieni siten, että saat siitä pihvimäisiä viipaleita. Laita nekin pannulle paistumaan.
Rengasta punasipuli, laita se pannulle paistumaan ja lisää lopuksi sokeria hieman päälle (karamelisointi!)
Loput järkevän muotoisina paloina, ja paholaisen hilloa ylä- ja alapuolelle. Ei tarvita mitään majoneesejä tai muita sooseja.
Voila! Tarjoilin itselleni ranejen kera. Nom.
Kommentit
Lähetä kommentti