Soijapallerot

Noh jopas on kiireistä elämää, ruokaa tulee tehtyä mutta siitä ei ehdi kirjoittaa. Nyt kuitenkin sunnuntain kuluksi nautin hiustenharjauspalvelusta ja lisään uuden ohjehen!

Soijapallerot nääs. Netti on pullollaan resepejä, joissa suomalaisten perusmättö aka. lihapullat on käännetty kasvikseksi. Nämä tässä esitelyt ovat kuitenkin paljon mahtavampia.



Soijapallerot, n. 25 kpl:

3dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1,5dl soijarouhetta
mausteita, esim: pippuria, cayannepippuria, paprikajauhetta, yrttiseosta

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2rkl vehnäjauhoja
3 rkl korppujauhoja
1/2 tuubia tomaattipyrettä

Kiehautetaan vesi, lisätään kasvisliemikuutio ja soijarouhe. Keitetään kokoon, ja lisätään maustehet.
Pilkotaan sipuli ja valkosipuli, ja kuullotetaan ne pannulla. Sekoitetaan kulhossa yhteen sipulit, soijarouhe, jauhot ja tomaattipyre; tuloksena pitäisi tulla melko tasalaatuista tahnaa jossa on sattumina sipuleita (kuinka suuria, se riippuu pilkkojasta).
Muotoillaan tahnasta tasakokoisia pyöryköitä kauniiksi riveiksi pellille, ja paistetaan n. 20-25 min uunin keskipaikkeilla 200 asteessa.

Nautitaan esimerkiksi ranskalaisten tai perunamuusin kera. Viekkuun sopii hyvin vaikka kanttarellikastike.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pinaatti-deitti-pasta

Vegaaninen pizza

Pähkinäinen soijasuikalecurry